Brandovi

U našoj ponudi pronađite ekskluzivne brandove dermokozmetike i make upa. Svjetski poznati brandovi i njihovi najpoznatiji proizvodi idealni su za rješavanje različitih problematika kože lica i tijela.

Brandovi
Biretix

Biretix

Vrhunska linija proizvoda za kožu sklonu aknama, hiperpigmentaciji i vidljivim tragovima starenja. Zahvaljujući kombinaciji Retinsphere® tehnologije i BIOPEP-15 (polipeptida), BIRETIX izrazito poboljšava stanje i izgled kože. Također održava optimalnu ravnotežu između učinkovitosti i podnošljivosti za upotrebu proizvoda tijekom duljeg razdoblja.
Linija je pogodna za mlađu i zreliju kožu.

Saznaj više
Institut Esthederm

Institut Esthederm

Filozofija ekskluzivnog francuskog brenda Institut Esthederm crpi inspiraciju iz života stanica. Od samih početaka, ovaj brand je usmjeren na kožu, njezine procese te na interakciju s okolišem. Rezultat je visoko učinkovita kozmetika koja dubinski poštuje kožu, potiče njene prirodne funkcije i pomaže u regeneraciji korištenjem tvari koje su već prisutne u koži.

Patentirana stanična voda Institut Esthederm, sastavom slična vodi prisutnoj u koži, ključni je sastojak svakog proizvoda ovog brenda. Svi kozmetički proizvodi i rutine njege razvijeni su u suradnji s vodećim stručnjacima za njegu kože lica i prilagođeni su individualnim potrebama klijenata.

Saznaj više
Davines

Davines

U Davinesu od samih početaka vjeruju u koncept održive ljepote kako bi se poboljšao život svakog pojedinca. Stil inspiriram jednostavnošću, skladom i dobrim ukusom, ali i slavljenju različitosti smatra se alatom kojim se izražava jedinstvenost. Ljepota koja dolazi iz održivih izvora vidljiva je i u odabiru ekološkog pakiranja te u korištenju obnovljive energije, stoga ponosno nose naziv certificirane „B Corp“ kompanije.

Saznaj više
Mesoestetic

Mesoestetic

Globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine.


“Na ovu razinu su nas doveli samo izvrsnost našeg rada, predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda.”

Joan Carles Font, CEO MesoEstetic

Saznaj više
Reviderm

Reviderm

REVIDERM filozofija istinske njege utemeljena je na našem uvjerenju da je svakoj koži potrebno prići individualno imajući u vidu sve njene potrebe te pronaći cjeloviti pristup koji će dovesti do poboljšanja prirodne funkcije kože i rezultata kojem težimo: zdrave, sjajne kože.

Naš put se zove True Care – istinski oblik njege.

Saznaj više
Skinbetter Science

Skinbetter Science

Skinbetter science® je američki dermokozmetički proizvođač koji prati i stvara najnovije trendove u njezi kože. Njihov zaštitni logo postao je prepoznatljiv svjetskim dermatolozima u čijoj suradnji pronalaze rješenja za različite kožne probleme. Kao takav prepoznat je i od struke te je 2022.godine osvojio nagradu za najbolju topikalnu dermokozmetičku liniju proizvoda.

Saznaj više
ZO Skin

ZO Skin

ZO® Skin Health temelji daleko nadilaze tradicionalni pristup, oni služe kao postavke sveobuhvatnog pristupa u pomlađivanju kože i održavanju kože zdravom zauvijek. Sveobuhvatna i kontinuirana rješenja za zdravu kožu omogućavaju liječnicima da pacijentima ponude cjelokupni program tretmana, od terapijskih do programa za održavanje, pružajući tako u svojoj praksi svojim pacijentima rješenja neograničeno dugo.

Saznaj više
Povratak na vrh