Brandovi

U našoj ponudi pronađite ekskluzivne brandove dermokozmetike i make upa. Svjetski poznati brandovi i njihovi najpoznatiji proizvodi idealni su za rješavanje različitih problematika kože lica i tijela.

Brandovi
Reviderm

Reviderm

REVIDERM filozofija istinske njege utemeljena je na našem uvjerenju da je svakoj koži potrebno prići individualno imajući u vidu sve njene potrebe te pronaći cjeloviti pristup koji će dovesti do poboljšanja prirodne funkcije kože i rezultata kojem težimo: zdrave, sjajne kože.

Naš put se zove True Care – istinski oblik njege.

Saznaj više
Filorga

Filorga

Vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom. Filorga kombinira učinkovitost estetske medicine i zadovoljstvo korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja. Posebnost proizvoda leži u ekskluzivnom kompleksu NCTF koji je patentiran i ključan sastojak svih proizvoda, a djeluje na sve parametre starenja kože.

Saznaj više
Mesoestetic

Mesoestetic

Globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine.


“Na ovu razinu su nas doveli samo izvrsnost našeg rada, predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda.”

Joan Carles Font, CEO MesoEstetic

Saznaj više
Reviderm Skin Jewels

Reviderm Skin Jewels

Make up linija potpuno je nježna prema koži. Proizvode mogu koristiti i osobe sa problematičnom i osjetljivijom kožom te se može nanositi i nakon tretmana za lice. Kombinacija ultra finih mikro čestica minerala i vrijednih sastojaka (poput dijamantne prašine) te uvažavanje individualne teksture svake kože rezultirali su linijom koja je „skin friendly“ ali ujedno daje i profesionalne rezultate prekrivanja.

Saznaj više
Davines

Davines

U Davinesu od samih početaka vjeruju u koncept održive ljepote kako bi se poboljšao život svakog pojedinca. Stil inspiriram jednostavnošću, skladom i dobrim ukusom, ali i slavljenju različitosti smatra se alatom kojim se izražava jedinstvenost. Ljepota koja dolazi iz održivih izvora vidljiva je i u odabiru ekološkog pakiranja te u korištenju obnovljive energije, stoga ponosno nose naziv certificirane „B Corp“ kompanije.

Saznaj više
Biretix

Biretix

Vrhunska linija proizvoda za kožu sklonu aknama, hiperpigmentaciji i vidljivim tragovima starenja. Zahvaljujući kombinaciji Retinsphere® tehnologije i BIOPEP-15 (polipeptida), BIRETIX izrazito poboljšava stanje i izgled kože. Također održava optimalnu ravnotežu između učinkovitosti i podnošljivosti za upotrebu proizvoda tijekom duljeg razdoblja.
Linija je pogodna za mlađu i zreliju kožu.

Saznaj više
Bagatin Medical

Bagatin Medical

Bagatin Medical novi je brand Poliklinike Bagatin koji čine proizvodi hrvatske proizvodnje i provjerene kvalitete. U suradnji s hrvatskim laboratorijima stvaraju se proizvodi od važnosti za medicinsku, ali i svakodnevnu uporabu. Kupnjom Bagatin Medical proizvoda dio zarade ostvarene do 30.6. donirat će se Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“.

Saznaj više
Povratak na vrh