DAILY SHEER BROAD SPECTRUM SUNSCREEN SPF 50

Molimo odgovorite na pitanje u nastavku kako biste dobili kôd za otključavanje košarice.

Koristite li proizvode ovog branda?

Molimo Vas u predviđeno polje unesete generirani kôd u nastavku ili kôd kojeg ste dobili od strane osoblja Poliklinike Sinteza

Ukoliko nemate kôd kojeg ste dobili od strane osoblja Poliklinike Sinteza, kôd koji možete koristiti je: PS100

Ukoliko imate poteškoća, molimo kontaktirajte nas:
+385 1 5005 970

Molimo kontaktirajte Polikliniku Sinteza za dobivanje kôda za otključavanje košarice te za konzultiranje oko odabira željene dermokozmetike na broj +385 1 5005 970 ili na info@sinteza.hr

Opis

Nemasna, brzosušeća formula s mat učinkom pruža širok spektar zaštite od uva, uvb, infracrvenih zraka i hev (visoko-energetskog vidljivog, plavog svjetla). Vodootporan i otporan na znojenje, ovaj proizvod  pruža superiornu zaštitu tijekom aktivnosti na otvorenom dok istodobno hidratizira kožu i prevenira isušivanje.

Štiti od uva i uvb zračenja. Pruža dodatnu zaštitu od visoko-energetskog plavog svjetla- (hev) i infracrvenog (ir-a) zračenja. Nemasna formula sa transparentnim, mat učinkom. Vodootporan i otporan na znojenje (80 minuta).

Kako koristiti?

Nanijeti izdašno i jednakomjerno na cijelo lice i tijelo  najmanje 15 minuta prije izlaganja suncu. Umasirati na kožu kako bi se osigurala jednaka prekrivenost. Ponoviti nanošenje svakih 80 minuta te nakon plivanja i sušenja ručnikom.

Pakiranje

Avobenzone 3%: pruža uva zaštitu.Octocrylene 3%, octinoxate 5%, homosalate 10%, octisalate 5%: pružaju uvb zaštitu.Frakcionirani melanin: pruža zaštitu od visoko-energetskog plavog svjetla.Zox12 kompleks: ekskluzivni kompleks antioksidanata pomaže zaštititi kožu od štete koja nastaje pod utjecajem slobodnih radikala i infracrvenog zračenja.Glicerin, propanediol: obnavlja, štiti, i pomaže zadržati vodu u koži.

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Imate dodatnih pitanja?

Provjerite našu sekciju najčešćih pitanja i sigurni smo da ćete naći odgovor koji tražite!

Često postavljana pitanja
Povratak na vrh