WHITE VEIL BRIGHTENER

103,00 

Opis

Ovaj svilenkasti losion koji se brzo upija sadrži SepiWhite MSH, Chromabright i ß-White, za koje je klinički dokazano da posvjetljuju ten i posvjetljuju hiperpigmentiranu kožu.

Inhibira proizvodnju tirozinaze. Bez hidrokinona ili kojične kiseline. Može se koristiti kao jutarnja hidratantna krema ispod kreme za sunčanje. Sigurno i nježno.

Kako koristiti?

Nanesite navečer na cijelo lice nakon čišćenja.

Pakiranje

Niacinamid: Inhibitor prijenosa melanosoma koji rezultira svjetlijom kožomAlfa-Arbutin: Inhibitor tirozinaze koji rezultira svjetlijom kožomSepiWhite MSH (undecilenoil fenilalanin): Alfa-MSH antagonist veže MC1-R i sprječava proizvodnju tirozinaze, što rezultira svjetlijom kožomB-bijela (Oligopeptid-68): Smanjuje MITF (transkripcijski faktor povezan s mikroftalmijom) kako bi se smanjili konstitutivni i fakultativni putovi pigmentacije; smanjuje aktivnost tirozinaze i sintezu melanina kako bi se smanjila ukupna pigmentacija kožeK3 Vita C (Aminopropil askorbil fosfat): Stabilizirani oblik vitamina C koji ima posvjetljujuća svojstva zbog inhibicije tirozinaze; također ima regenerativno i antioksidativno djelovanje

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Imate dodatnih pitanja?

Provjerite našu sekciju najčešćih pitanja i sigurni smo da ćete naći odgovor koji tražite!

Često postavljana pitanja
Povratak na vrh